Brigitta Balogh - voce

Brigitta Balogh - voce

Povestea Ei

A fost odata ca niciodata un palat, nu era de clestar, dar era al nostru, era Palatul Copiilor.

In loc de zane, crai si Imparati am Intalnit-o pe d-na profesoara Meda Horjan. Ea m-a Invatat sa cant si continua sa ma Invete si acum. Nu a apelat la farmece sau baghete magice, mi-a spus ca am talent si ca prin munca voi ajunge o cantareata buna.

Doamna profesoara m-a Incurajat sa particip la concursuri. Imi amintesc de parca ar fi fost ieri, primul festival ... 2003, Arad, "Ghiocelul de Argint", am luat mentiune.

Mi-am propus sa muncesc mai mult.

In toamna anului 2003, am participat la "Gala Tinerelor Talente" Oradea, unde am reusit sa impresionez juriul, dandu-mi locul III.

Nu m-am oprit aici.

In 2004 am participat din nou la "Ghiocelul de Argint"cu piesa "Te-asteapta  un om" din repertoriul lui Dan Spataru, unde am luat locul II.

Locul I l-am primit la Alesd In anul 2005 la festivalul International "Suflet de Stea".

Tot In 2005 la Oradea, de data aceasta miza era mai mare, aveam 16 ani, iar concurentii aveau varste cuprinse Intre 16 -30 de ani. Se pare ca nu anii au contat, ci pregatirea: "Trofeul festivalului Nymphea Music a ramas la oradeanca Balogh Brigitta"acesta a fost titlul unui articol  din ziar.

Dupa acest festival care mi-a dat un impuls de nedescris mi-am propus sa particip la concursul "Megastar" (   ) din Ungaria. Aici s-a dovedit ca totusi varsta conteaza. Am trecut de primele preselectii, dar am fost respinsa ulterior.

In vara anului 2006 am obtinut locul II la Festivalul "Stelutele Marii" din Constanta.

In 2006 am obtinut locul III la festivalul "Ursuletul de Aur"din Baia Mare. Acest concurs a dus la colaborarea: Brightness (eu) si DJ. Moshu (Daniel Borota). Am Inregistrat o piesa "In my dreams", care a participat la preselectia marelui concurs de muzica house "Heineken Thirst Studio 2006".

Publicul a reactionat foarte bine la colaborarea mea cu DJ. Moshu, astfel, cu ocazia marelui Festival al Castanelor, am fost invitati sa cantam piesa noastra  "In my dreams".

Colaborarea mea cu Axa TV (Baia Mare), a fost una fructoasa, vocea mea devenind vocea televiziunii. Am avut chiar un turneu In tot Maramuresul cu "Axa TV caravan".

Anul urmator am participat din nou la festivalul "Ursuletul de Aur" din Baia Mare, unde am luat locul I.

Dupa concursuri si festivaluri, m-am dus In Ungaria sa-mi Incerc norocul la prima editie a concursului  de talente "Csillag Születik " (   ). Pentru acest concurs am pregatit piesa "It's oh so quiet", acompaniata de orchestra "Freeport"si de catre trupa de balet condusa de coregrafa Timea Papp.

Acest concurs mi-a oferit sansa unor colaborari.

Totusi, m-am Intors acasa  (   ). Aici sunt de multe ori invitata In emisiuni...

Insa, nu se putea sa nu particip la Festivalul de Muzica Usoara "Mamaia", la creatie 2008. M-am prezentat cu piesa "Spune-mi daca vrei", compusa de Gabriel Baruta "Multumesc, Gabi!", o piesa care este cu siguranta pe locul 1 In topul preferintelor mele. Am obtinut si premiul de popularitate...;)

Impreuna cu trupa "Divine" (Aida Balaceanu, Lorena Crai, Alexandra Todorut) am participat la concursul de talente de pe prima tv, Megastar, unde am fost pregatite de prof. Crina Mardare si de coregrafi profesionisti timp de doua luni...

Aceste experiente m-au initiat si m-au facut sa Inteleg ceea ce este cu adevarat important pentru mine.

Trasatura seminificativa a basmului este finalul fericit, In concluzie, nu poate sa lipseasca. Finaul fericit Intr-un cuvant este: Conexiuni. Trupa care mi-a oferit cu mare caldura un loc In trupa lor si nu numai, pentru ca am avut norocul sa dau peste oameni deosebit de talentati si profesionisti, pe care pot sa Ii numesc, azi, prietenii mei.

Sunt solista unei trupe rock, ceea ce mi-am dorit de mic copil, s-a Implinit.

Mi-am dat seama ca nu conteaza premiile, cupele, diplomele, conteaza sa cant ceea ce Imi place si ceea ce ma reprezinta.

Cand sunt pe scena, oamenii ma asculta cu atentie, ma privesc si Incerc sa Ii fac sa Inteleaga ce am de spus cu melodia pe care o cant.

Dupa cum ati vazut In aceasta poveste nu au fost personaje fantastice, personaje de basm, dar pe scena nu de putine ori mi s-a Intamplat sa ma simt ca o printesa...
                             
THE END

Galerie foto

Brigitta Balogh - voce Brigitta Balogh - voce Brigitta Balogh - voce Brigitta Balogh - voce Brigitta Balogh - voce