Mihai Ardelean - clape

M-am nascut pe 30 octombrie 1989 in Arad. La indemnul mamei care era profesoara si flautista in filarmonica, am inceput de mic sa cant si eu la flaut. Mai tarziu am descoperit pasiunea pentru clape, prin clasa a noua, cu prima mea formatie, "Final".

In 2005 am inceput sa cant cu Ansamblul de jazz si percutie "Prezent", participand la diferite festivaluri, atat in tara cat si in strainatate.

In acelasi timp, am format un proiect de rock progresiv, "N-ergy" si am facut inregistrari pentru albumul lui Stefan Hrusca, "Balade Speciale". Ulterior, am activat o perioada scurta cu formatia "Terra".

In vara anului 2008, am inceput sa colaborez cu Marius Pop, prin intermediul caruia am ajuns in formatia "CONEXIUNI",  formatie careia ii dedic principala mea activitate. Separat, lucrez cu Marius la un proiect jazz-fusion. Formatia care in mod sigur m-a influentat cel mai mult este "Dream Theater", dupa care pot enumera "Sting", "Queen", "Toto" si lista poate continua.

Genurile preferate variaza in functie de starea pe care o am. Un all-time favorites ar fi rock progresiv, pop-rock, funk, jazz-fusion. Dupa parerea mea, reteta succesului pentru o formatie este constituita din 3 ingrediente: voci bune, idei moderne si multa atitudine.